15:00

IF Karlstad Fotbollutveckling

Referat

Referat: Syrianska Eskilstuna IF - IF Karlstad Fotbollutv...

Syrianska Eskilstuna IF och Karwan Safari nollade, mission completed! Så skulle man lite kaxigt uttrycka sig efter en väl genomförd match, som slutade med en 1-2 seger på Tunavallens plastgräs. Trots frånvaro av några spelare och inga spelare från division 1 truppen lyckades killarna göra det som vi inte lyckades med förra säsongen, nämligen att bärga 3 poäng. Notabelt är att vi idag drar på oss 5 gula, vilket kan få konsekvenser längre fram i serien.

Enligt Orvar gör de blåsvarta en stabil defensiv insats med bra kontroll på motståndarna och killarna skapar flera bra lägen förutom målen. Lash inleder målskytet i matchminut 40. Syrianska lyckas kvittera i 68:e minuten. Tunt på avbytarbänken innebär tre byten Hassan ersätter Lash i 65 minuten, Felix Berkant i 72 och Love Lash i 80. Det sista bytet blir särskilt lyckat då matchhjälten för dagen blir Love. Han har först ett bra läge som inte ger utdelning och därefter gör han segermålet i sista ordinarie matchminuten. Extra skönt att vara laget som gör ett sent segermål efter senaste matchen då vi var på andra sidan.

Nu väntar en ny träningsvecka för att nästa söndag ge oss av på ännu en resa i österled för att möte IF Eker i Örebro.